Aanbod kantoorruimtes Hereplein 4, Groningen

Aanbod kantoorruimtes Groningen

Vanaf 1 juli 2022 komt het torenkamertje weer beschikbaar voor tijdelijke verhuur.

VERHUURD. Torenkamertje (T1), tweede verdieping bij Werkplek050. Unieke plek!

Werken in een bijzondere kantoorruimte in een pand waar een informele & gezellige sfeer heerst, dat is hoe deze kantoorruimte het best kan worden omschreven. Het is compacte plek (+-12 m2) en ruimte voor maximaal 3 personen. De locatie is zeer gunstig en heeft tevens goede bus/trein verbindingen. Er licht een mooie houten vloer in en de huurder moet rekening houden dat er niet geverfd of geboord mag worden i.v.m. de Rijksmonumentale status.

De huurprijs bedraagt 400,- (vrijgesteld van BTW) inclusief g/w/l en hoogwaardig internet. Er is een gezamenlijke, grote keuken, twee toiletten en een fantastische koffiemachine (Jura). Je krijgt 24/7 toegang tot het pand. De contracten zijn maandelijks opzegbaar.

Deze ruimte is tijdelijk te huur voor onbepaalde tijd, waar de eigenaar plannen heeft om de verdieping aan te pakken in de nabije toekomst. De huurder moet daarom rekening houden met een opzegtermijn van 1 maand vanuit beide kanten.

N

Maandelijks opzegbaar

N

Rijksmonumentale Stadsvilla

N

A-locatie in Groningen

Hereplein 4: Aparte kantoorruimte 20m2 (K2) / VERHUURD

Ben je op zoek naar een prachtige afsluitbare kantoorruimte in één van de mooiste villa’s uit Groningen voor een spotprijs? We hebben nog een afsluitbare ruimte over op de tweede verdieping. Deze ruimte heeft veel lichtinval en twee ramen die open kunnen. De ruimte sluit je af met een goed afsluitbare schuifdeur. Het betreft een tijdelijk huurcontract die maandelijks opzegbaar is. De huurprijs bedraagt 385,- per maand (vrijgesteld van BTW) inclusief g/w/l en snel internet. Voor extra personen geldt een meerprijs van 25,- extra p.p p/m met een maximum van 5 personen. Let op: de tafel op de foto wordt nog verwijderd

Er is een gezamenlijke, grote keuken en twee toiletten. Je krijgt 24/7 toegang tot het pand. De contracten zijn maandelijks opzegbaar. Er zijn tevens maatregelen genomen m.b.t. COVID-19.

N

Maandelijks opzegbaar

N

Rijksmonumentale Stadsvilla

N

Gratis snel WiFi