Aanbod tijdelijke werkplekken Hereplein 4, Groningen

 Voor een spotprijs werken in één van de mooiste stadsvilla’s van Groningen?

Update 7 juni: nog meerdere plekken beschikbaar inclusief bureau + bureaustoel voor 80,- p/m all-in.

Ben je opzoek naar een rustige, maar vooral een gezellige werkomgeving? Voor slechts €80,- per maand inclusief g/w/l en snel internet kun jij je eigen plek bemachtigen in deze monumentale Villa van Panhuys in hartje Groningen! Alle plekken beschikken over een bureau plus bureaustoel, maar je mag er ook voor kiezen om het zelf in te richten.

Alle plekken kunnen gebruik maken van een gezamenlijke vergaderruimte, een grote keuken, twee toiletten en een heerlijke koffiemachine (Jura). De contracten zijn maandelijks opzegbaar en je krijgt je eigen sleutels van het pand. Hoogwaardig internet inbegrepen!

Hereplein 4: Vaste  werkplekken rechts (R1 t/m R10). Nog 3 plekken beschikbaar!

Prachtige vaste werkruimtes op de 2e verdieping van het Hereplein 4 (villa van Van Panhuys) op basis van tijdelijke verhuur. Deze werkplekken zijn bij binnenkomst aan de rechterkant gevestigd. Je krijgt een vaste plek + bureau met bureaustoel in een ruimte die je deelt met een aantal anderen. Tevens krijg je de beschikking over een aparte, gedeelde vergaderruimte op dezelfde verdieping.

Deze plekken zijn 80,- per maand (vrijgesteld van BTW) (inclusief g/w/l en snel internet). Er is een gezamenlijke grote keuken, twee toiletten en een fantastische koffiemachine (Jura). Je krijgt 24/7 toegang tot het pand. De contracten zijn maandelijks opzegbaar. Er zijn tevens maatregelen genomen m.b.t. COVID-19.

N

Maandelijks opzegbaar

N

Rijksmonumentale Stadsvilla

N

Inclusief vergaderruimte

Hereplein 4: Vaste werkplek ruimte links (L1 t/m L7)

Nog 5 plekken beschikbaar! 

Prachtige vaste werkruimtes op de 2e verdieping van het Hereplein 4 (villa van Van Panhuys) op basis van tijdelijke verhuur. Deze werkplekken zijn bij binnenkomst aan de linkerkant gevestigd. Je krijgt een vaste plek + bureau met bureaustoel in een ruimte die je deelt met een aantal anderen. Tevens krijg je de beschikking over een aparte, gedeelde vergaderruimte op dezelfde verdieping.

Deze plekken zijn 80,- per maand (vrijgesteld van BTW) (inclusief g/w/l en snel internet). Er is een gezamenlijke, grote keuken en twee toiletten. Je krijgt 24/7 toegang tot het pand. De contracten zijn maandelijks opzegbaar. Er zijn tevens maatregelen genomen m.b.t. COVID-19.

N

Maandelijks opzegbaar

N

Rijksmonumentale Stadsvilla

N

Inclusief vergaderruimte