Aanbod werkplekken Hereplein 4

Aanbod werkplekken bij Werkplek050, Hereplein 4 Groningen.

Update 7-10-2021: Er zijn nog 2 vaste werkplekken over en vanaf medio oktober/november 2021 worden er verschillende flexplekken gerealiseerd.

Het huren van een werkplek.

Vaste werkplekken

De huurprijs voor vaste werkplekken bedraagt 215,- p/m en is inclusief g/w/l en snel internet en vrijgesteld van BTW. Je krijgt je eigen sleutels van het pand en hebt 24/7 toegang.

Flexplekken

De maandelijkse huurprijs voor flexplekken bedraagt 95,- p/m incl. g/w/l internet en is vrijgesteld van BTW. Je krijgt je eigen sleutels van het pand en hebt 24/7 toegang. Je kunt zitten waar op dat moment plek is en je kunt je spullen opbergen op een vaste plek in een van de kasten.

Werkplekken-groningen-hereplein4
N

Inclusief hoogwaardig internet

N

Maandelijks opzegbaar

hereplein4-werkruimte-plant

Wat kan ik verwachten?

Een hele hoop! Je kunt gebruik maken van een fijne bureauuitrusting in een pand waar doorgaans veel rust heerst. Perfect om geconcentreerd bezig te zijn. Er heerst een gezellige sfeer en we houden met enige regelmaat netwerkborrels en/of andere spontane activiteiten.

Je kunt je als persoon/bedrijf vestigen in een prachtig pand met goede (bus/trein)verbindingen.

Verder kun je gebruik maken van een gedeelde vergaderruimte, een grote keuken en een professionele koffiemachine (Jura). De koffie kost 0,45 per bakje.