Werkplekken-groningen-werkplek050Werkplek050 in de stad draait inmiddels op volle toeren en we zijn nog steeds op zoek naar nieuwe gezichten. Werkplek050 heeft zich in korte tijd ontwikkelt tot een geweldige, gedeelde kantoorruimte waarin doorgaans een uitstekende sfeer heerst. Er is een mix van verschillende personen waardoor soms leuke ideeën, inspiratie of een nieuwe visie ontstaat.

Lage huurprijs

Bij Werkplek050 kun je in hartje Groningen een werkplek huren voor slechts 80,- p/m inclusief g/w/l en snel internet. Er is bewust gekozen voor een lage huurprijs, omdat iedereen een kans verdient om zich op een laagdrempelige manier te ontwikkelen en te ontplooien. Tevens geeft dit startende en gevestigde ondernemers de mogelijkheid om zonder hoge kosten zich op een representatieve plek te presenteren. Het is tevens mogelijk je als bedrijf officieel te vestigen op dit adres.

Tijdelijke basis

De werkplekken blijven voor een onbepaalde periode beschikbaar op tijdelijke basis. De vooruitzichten zijn op dit moment positief gestemd, maar je dient dit wel in je achterhoofd te houden. De opzegtermijn is vanuit beide kanten tevens één maand.

Mocht jij nou ook interesse hebben in een leuke, gezellige werkplek waar je in alle rust je ding kunt doen? Neem dan contact op of plan een bezichtiging in om te kijken of Werkplek050 iets voor jou is.